Dutch English German
Omgeving image
Play Pause
 

Agenda 2018
28 februari tot 2 maart Ondernemersbeurs in Nieuwleusen, met veel leuke stands
6, 7 en 8 april 2018          Speciaal Verwenweekend op Camperplaats Vechtdal opgeven via contact formulier site 
6 april 2018                       Technodagen Dalfsen 
18 tot met 23 juni 2018  Europese Week in Nieuwleusen met veel fietsroutes, oldtimerrit, vlooienmarkt, gezelligheid enz


Vechtdal

Vechtdal Overijssel wordt bemind door zijn mooie dorpen en historische stadjes zoals Ommen, Hardenberg, Dalfsen, Staphorst.Het Reestdal is bekend door zijn vele verborgen schatten. De Vecht is de trots van het Vechtdal en baant zich al kronkelend een weg door het schitterende landschap en passeert pittoreske dorpjes, landgoederen, bossen en heide. Een landschap waar je volop ruimte en rust vindt. Laat je verrassen door het bijzondere culturele karakter van Overijssel. Bekijk de

oude Hanze stad Zwolle, museum de Fundatie, geniet van het varen door de oude grachten. Bezoek de mooiste boekwinkel van Nederland Waanders in de Broeren. Bezoek een van de landgoederen voor een fijne wandeling. Ga een workshop Staphorster Stip Werk doen. Proef de wijn op de Restlandhoeve. Maak een fietstocht naar Giethoorn. Ga culinair genieten op hoogte (55 meter)  laat u verrassen door de kok met dagverse producten.  Ontdek wat Overijssel te bieden heeft.

Interessante websites
www.vechtdaloverijssel.nl

Reestdal
Het kronkelige riviertje de Reest is de levensader van een eeuwenoud, idyllisch  landschap, het Reestdal. Tientallen kilometers lang vormt de Reest de grens tussen Overijssel en Drenthe. Bloeiende hooilanden, wuivend graan, bos, heide en oude authentieke boerderijen geven je het gevoel in andere tijden te vertoeven. Door de kleinschaligheid en variatie word je steeds opnieuw verrast en verblijd. Een mooi doorkijkje, het boerenleven, een veld met dotterbloemen of het rustgevende geluid van het kabbelende water van de Reest.

Interessante websites
www.vakantieinhetreestdal.nl

0
0
0
s2sdefault