Wellnessarrangementen van Camperplaats Vechtdal

Zelfs voorstellen

Marieke en Elly verzorgen de massages op Camperplaats Vechtdal. Marieke is gediplomeerd sportmasseur en therapeut voor spatadertherapie en lymfedrainage. Elly is gespecialiseerd in lichaamspakkingen en massages, begeleidt ze cursussen en workshops op het gebied van bewust omgaan.

Zij zorgen voor een "herboren naar huis"

Pedicurebehandelingen

Pedicurebehandeling 45 min € 39,50

Pedicurebehandeling incl. nagels lakken € 50,-

Breussmassage

Deze massage zorgt voor intense ontspanning en beweeglijkheid in de rug, nek en schouders met een diepe energetische doorwerking.

De Breuss-massage ontwikkelt zich op de bewegingen, waarbij de st jansolie wordt gebruikt met behulp van specifieke beweging en ingeweven wordt.

Bij de breuss massage is St. Jansolie DE olie om te gebruiken. De verwarmde olie helpt bij het flexibeler maken van de tussenwervelschijven en het verminderen van de spierspanning.  

Breussmassage 40 min € 55,00

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage is een heerlijk ontspannende massage, die tevens bekendstaat om haar genezende effect op het lichaam. Deze massage helpt het lichaam om meer in balans te komen.
Bij voetreflexmassage worden speciale punten op de voet en voetzool gemasseerd en kunnen blokkades ontstaan.

De voetreflexmassage is gebaseerd op het natuurlijk herstelde vermogen van ons lichaam. Dit natuurlijk vermogen kan door diverse oorzaken worden verstoord. Door voetreflexmassage kan dit herstelde vermogen worden ontwikkeld.

Voetreflexmassage 45 min € 39,50
Combinatie met pedicure € 75,-

Een onderbeen- en voetmassage 

werkt ontspannend voor lichaam en geest. Daarnaast zorgt het masseren van onderbeen en voeten voor een stimulerend effect op de bloed- en lymfecirculatie, waardoor afvalstoffen kunnen worden opgenomen.

Onderbeen/ voetmassage 20 min € 25,-

Combinatie met pedicure € 60,-

Voetwellness

Dit is een heerlijke ervaring. U krijgt eerst een heerlijke dode zee/magnesium voetenbad. Magnesium zorgt voor ontspanning in het lichaam en daardoor zal je heerlijk slapen.

Na het voetenbadje, krijgt u een voetenscrub om zo de dode huidcellen te verwijderen. Om uw voeten nog lekkerder te laten voelen, krijgt u hierna een voetmasker, dit alles onder het genot van een heerlijke kamillethee.

En als afsluiting worden de voeten heerlijk gemasseerd.

Voetwellness 45 min € 45,-

Combinatie met pedicure                                   € 80,-

Naast bovenstaande arrangementen kun je een heilzame lichaamspakking boeken:

Er zijn drie soorten pakkingen
Karwendel  - goed voor training en gewrichten, doorbloeding, voor de benen en bij huidklachten.
Algen  - voor de vochthuishouding en vetstofwisseling.
Oligo  - tegen vermoeidheid en stress. Brengt evenwicht in de celstofwisseling.

Alle pakkingen nemen afvalstoffen uit het lichaam op en voegen mineralen toe. Ze verbeteren de doorbloeding en zijn heel ontspannend!

Ze maken de huid en zacht. Je huid wordt er blij van. Kortom een ​​verwenmoment voor lichaam en geest.

€ 82,50 p.p

Wil je boeken? Vul het  contactformulier  in of boek tegelijk met de reservering.

We doen ons uiterste best om alle behandelingen in te plannen op jouw moment. Geef je wensen aan ons door. 06 126 26 117
De zondag is onze rustdag, dan kun je niet boeken het is geen aankomstdag, wel kun je op zondag vertrekken.

ERVARINGEN VAN GASTEN


Henk Lodewijks

Nice new camper place. Nice to try out!

Carolien Hooghuizen

Luxus-Wohnmobilstellplatz mit ausgezeichneter Ausstattung. Wir haben unseren Aufenthalt wirklich genossen. Sehr empfehlenswert für Menschen, die...

Edward Endeman

Schöner, schöner und sauberer Wohnmobilplatz am Stadtrand von Nieuwleusen. Wir kommen sehr oft an diesen Ort und es ist immer so, als k&aum...

Lies Hoving

Schöne Tage in dieser CP mit einem herzlichen und engagierten Empfang. Prima, saubere und luxuriöse Sanitäranlagen, ein schönes W...

Mary6

Was für ein Gentleman-Ort! Gestern Abend saß ich zum ersten Mal in meinem Leben in einer schönen heißen Wanne, man muss sch&uum...