Wellness arrangementen van Camperplaats Vechtdal

Even voorstellen

Mijn naam is Margreet van de Wetering en ik verzorg de behandelingen op Camperplaats Vechtdal. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure & masseur. In de salon werk ik met verschillende producten (Piura, Monchique , Phytomer & HFL) zodat er altijd wel een geschikt product te vinden is passend bij uw huidconditie. De behandelingen worden allemaal uitgevoerd volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist & pedicure. We hebben een aantal behandelingen samengesteld, zodat je kunt kiezen wat bij je past. Wanneer je wilt boeken vul het contactformulier in.

Graag tot ziens en met mooie beautygroet,

Margreet Kok

Relax treatment

Een behandeling waarin de hoofdpijnmassage centraal staat. Ter verlichting van hoofpijnklachten, maar ook heel geschikt voor wie last heeft van spanningen en stress, zonder hoofdpijnklachten. Wie heeft daar geen baat bij?

Inhoud behandeling:

  • Korte intake
  • Massage van rug, nek en schouders. (Met pittige massage grepen. Mocht het te pijnlijk zijn dan wordt de massage wat aangepast)
  • Massage van hoofdhuid en gezicht

Ongeveer 45 minuten € 64,50 p.p 

voorjaarsbehandeling "secret"

Een ontspannende srub behandeling van voeten en benen met de heerlijke geurende Monoi olie die extreem verzorgende eigenschappen heeft en de huid intensief voedt.
Als extra ontspanning een hoofdhuid & gezichtsmassage en een gezichtsmasker. Als afsluiter een heerlijk geurende bodymist voor het lichaam.
ongeveer 45 minuten € 49,50 p.p.

Wellness arrangementen voor twee personen

Arrangement "Voor het slapen gaan"

Een activerende en ontspannende massage om even alle stress van de dag te vergeten. Na afloop een wellnesspakketje voor twee om nog even na te genieten in de camper.
Inhoud behandeling:
*ontspannend voetenbad
*voet,- en onderbeenmassage
*rug, nek,- en schoudermassage
Ongeveer 50 min per persoon
Voor twee personen € 119,50
1 persoon € 61,50

Beleef het op Camperplaats Vechtdal

Arrangement "Genieten van het Vechtdal"

Een ontspannende massage van rug, nek, schouders, benen, gezicht en de hoofdhuid. Met veel aandacht voor drukpuntmassage wat een weldadig effect heeft op het lichaam. Met als afsluiter ongeveer 10 minuten onder de infraroodlamp, voor een diepe ontspannende werking van de spieren.
Tijdsduur ongeveer 60 minuten.
€ 139,00 voor twee personen

 

Naast bovenstaande arrangementen kun je een heilzame lichaamspakking boeken:

Ik ben Elly van der Hoeff.
Op Camperplaats Vechtdal verzorg ik de lichaamspakkingen met nabehandeling en voetmassage.
Dit is een hele mooie manier om afvalstoffen af te voeren en mineralen op te nemen, en te ontspannen/detoxen.
Zelf heb ik een Praktijk voor Massage en Zelfontwikkeling in Zuidwolde, waar ik o.a. Ontspanningsmassage cursussen geef en allerlei workshops op het gebied van bewustwording.
Ik begeleid Stiltewandelingen met Natuurbeleving, met de intentie ons hoofd tot rust te brengen, te verstillen en zo werkelijk aandacht voor onszelf en de natuur, de elementen te ervaren.
Daarnaast verzorg ik ook overige massages met grote toewijding.

Er zijn drie soorten pakkingen
Karwendel - goed voor spieren en gewrichten, doorbloeding, voor de benen en bij huidklachten.
Algen - voor de vochthuishouding, de vetstofwisseling en af te slanken.
Oligo - tegen vermoeidheid en stress. Brengt evenwicht in de celstofwisseling.

Alle pakkingen nemen afvalstoffen uit het lichaam op en voegen mineralen en spore-elementen toe,verbeteren de doorbloeding en zijn heel ontspannend!

Ze maken de huid soepel en zacht. Je huid wordt er blij van. Kortom een heerlijk verwenmoment voor lichaam en geest.

€ 82,50 p.p

Wil je boeken? Vul het contactformulier in.

We doen ons uiterste best om alle behandelingen in te plannen op uw gewenste moment. Geef aan wat uw voorkeursdatum is en we nemen z.s.m. contact met u op om de afspraak in te plannen. 0529 - 48 2246 / 06 126 26 117
De zondag is onze rustdag, dan kunt u niet boeken het is geen aankomstdag, wel kunt u op zondag vertrekken.

ERVARINGEN VAN GASTEN


Muriel en Yvonne

Erg genoten van ons verblijf in het Vechtdal Home (pipowagen) we waren hier begin maart. Gastvrij, vriendelijk, proper en gezellig. We geven een 9

Mary6

Wat een heerliike plek! Gisteravond voor het eerst van mijn leven in een heerlijke warme hottub gezeten, je moet er wel voor doen,o.a. stoken en roer...

Henk Lodewijks

Mooie nieuwe camperplaats. Leuk om eens uit te proberen!

Carolien Hooghuizen

Luxe camperplaats met prima faciliteiten. Wij hebben erg genoten van ons verblijf. Een aanrader voor mensen die houden van fietsen. De prachtige omge...

Edward Endeman

Leuke, mooie en schone camperplaats aan de rand van Nieuwleusen. Wij komen heel vaak op deze plaats en het is altijd net als thuiskomen.

Lies Hoving

Heerlijke dagen gehad op deze CP met een warm en betrokken welkom. Prima, schoon en luxe sanitair, mooi aanbod aan wellness en goed werkende WiFi.