Dutch English German
Sauna
Arrangementen
Play Pause
 
Verwenweekend 6, 7 en 8 april 2018
Er aan toe om alles even te vergeten? Een ontspannen massage behandeling beleven? Je laten verwennen door ervaren schoonheidsspecialisten?  Een plons in de hottub nemen ? Nieuwe energie opdoen in de sauna? Op stap gaan met een deskundige die je uitnodigt voor een stilte wandeling in de natuur? Ontspanning voor lichaam en geest. Iets voor jou/ jullie? Reserveer een plekje op Camperplaats Vechtdal door het contactformulier in te vullen. 
Er zijn 2 verschillende arrangementen die je kunt boeken, één met en één  zonder privé hottub
1. Een ontspannen stoelmassage, tot rust komen in de sauna, met een deskundige een stilte wandeling ervaren, tijdsduur ongeveer 1 uur we lopen 2 km. Laat je verwennen door een lichaamsmassage naar keuze. b.v. een benen - en voet  of rug, nek -schouder massage. 
Staplaats zonder hottub 2 nachten voor 2 personen € 208,40  1 persoon €116,70   incl. stroom, douche, wifi  en toeristenbelasting 
gebruik van handdoek en badjas 
2. Een ontspannen stoelmassage, tot rust komen in de sauna, met een deskundige een stilte wandeling ervaren, tijdsduur ongeveer 1 uur we lopen 2 km.  Laat je verwennen door een lichaamsmassage naar keuze. b.v. een benen - voet  of rug, nek -schouder massage. Staplaats met prive  hottub 2 nachten voor 2 personen € 254,40 
1 persoon € 163,70  incl. stroom, douche, wifi  en toeristenbelasting 
gebruik van handdoek en badjas 
Tijdens deze dagen zul je zeker ook iets van het Reest- en Vechtdal proeven. Laat je verrassen
Naast onderstaande arrangementen kun je een heilzame lichaamspakking boeken:
Je lichaam wordt ingesmeerd, helemaal ingepakt en in een warme deken gelegd, daarna neem je een heerlijke warme douche, vervolgens word je in gemasseerd met een bijpassende lotion of olie. Een weldadige werking voor lichaam en geest
 € 67,00 p.p.

Ontdek de rust en ruimte van het buitenleven!

Even voorstellen

Mijn naam is Margreet van de Wetering en ik verzorg de behandelingen op Camperplaats Vechtdal. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure & masseur. In de salon werk ik met verschillende producten (Piura, Monchique , Phytomer & HFL)zodat er altijd wel een geschikt product te vinden is passend bij uw huidconditie. De behandelingen worden allemaal uitgevoerd volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist & pedicure. We hebben een aantal behandelingen samengesteld, zodat je  kunt kiezen wat bij je past. Wanneer je wilt boeken vul het contactformulier in.  

Graag tot ziens en met mooie beautygroet, 

Margreet van de Wetering

Heb je iets te vieren, je partner verwennen ?

Laat je verassen door een ontspannen uitgebreide behandeling:

Sauna arrangement  Malmö

Ontspan en geniet van de wellness op camperplaats Vechtdal. Uitgebreide relax behandeling. Inhoud arrangement: *Gebruik van privé sauna maximaal 60 minuten, badjas (uitleen), badlaken (uitleen), flesje water, producten voor ontspannend voetenbad, opgietmengsel voor in de sauna. *Behandeling in de wellness ruimte. Scrub van rug, nek, schouders, decolleté, armen, handen & gezicht Massage van rug, nek, schouders, decolleté, armen, handen & gezicht Heerlijke bodylotion voor het lichaam en voor het gezicht een voedend gezichts masker & gezichtscreme. Afsluiting met vruchtensap of water en vers fruit.

€ 90,- per persoon  € 165,00 voor 2 personen

Herfstactie
Deze keer staat het gezicht centraal. Een korte gezichtsbehandeling met een kruidenpeeling en Chinese witte klei.
Inhoud behandeling: reiniging, milde scrub, kruidenpeeling, voedend masker en verzorgde crème.
Tijdsduur ongeveer 45 minuten. Prijs € 29,50. p.p.

Tip! Deze behandeling is prima te combineren met een massage of met een pedicurebehandeling.


Wellness arrangementen voor twee personen

Arrangement "Voor het slapen gaan"

- € 119,50 voor twee personen Ontspannende Phytomer gezichtsbehandeling. De behandeling voor de dames is een hydraterende behandeling en voor de mannen zijn de producten afgestemd op de mannenhuid. Beide behandelingen starten met een ontspanningsritueel met aromatisch zeewater daarnaast is er aandacht voor reiniging, ontgifting en voeding van de huid. Uiteraard ontbreekt een heerlijke gezichtsmassage niet en tijdens het inwerken van het masker een fijne handmassage.
Tijdsduur ongeveer 70 minuten.
De behandeling is uit te breiden met epileren, verven, harsen e.d. Geef bij boeking aan wat uw wensen zijn.

Arrangement “tijdloos genieten”
- € 86,00 voor twee personen
Rugbehandeling met zelfwarmende zeeklei 
Een rugbehandeling met Phytomerproducten. Inhoud: reiniging, scrub, rugmassage, rugpakking,
hoofdhuidmassage en als afsluiting een verzorgende crème. Ongeveer 60 minuten.
  
Beleef het Vechtdal 
Arrangement "Genieten van het Vechtdal"
 - € 139,00 voor twee personen
Piura Hammam of the Andes 
Deze lichaamsbehandeling bestaat uit een reiniging, scrub, zeepritueel & massage van benen, rug, armen, buik en gezicht.
Tijdsduur ongeveer 70 minuten en als afsluiting een glas water/ fruitsap en vers fruit.

Arrangement "Genieten van de sauna inclusief voetmassage"
- € 57,00 voor twee personen
Eerst genieten van de weldadige werking van de sauna, daarna een ontspannende voet,- en onderbeenmassage.
 

We doen ons uiterste best om alle behandelingen in te plannen op uw gewenste moment. Geef aan wat uw voorkeursdatum is en we nemen zsm contact met u op om de afspraak in te plannen. 0529 - 48 2246 / 06 126 26 117
De zondag is onze rustdag, dan kan je niet boeken en is er geen aankomsdag, wel kun je op zondag vertrekken
0
0
0
s2sdefault